ONZE DIENSTEN

Lichtstad Advocaten houdt zich bezig met zakelijke juridische dienstverlening aan ondernemingen en ondernemers.

Wij adviseren onze cliënten en hebben daarnaast ruime proceservaring bij alle gerechtelijke instanties. Wij maken op voorhand een realistische inschatting van het verloop van de procedure, de kansen en de kosten ervan, zodat onze cliënten weten waar ze aan toe zijn en niet voor verrassingen komen te staan.

 

Daarnaast beschouwen wij ons als goede verhalenvertellers. Wij willen het betoog van onze cliënten goed neerzetten op een wijze die bijdraagt aan de oplossing. In procedures zetten wij een krachtig betoog voor onze cliënten neer.

 

Om voldoende expertise te kunnen bieden, beperken wij ons evenwel tot de algemene ondernemingspraktijk (niet branche gebonden). In het bijzonder houden wij ons bezig met onderstaande diensten.

 

CONTRACTENRECHT

Lease, distributie, agentuur, opdracht en vaststelling

VERBINTENISSENRECHT

Wanprestatie en onrechtmatige daad

VENNOOTSCHAPSRECHT

Vennootschapsrecht

GESCHILLEN MET LEVERANCIERS

Geschillen met leveranciers en klanten

OVERNAMES

Bedrijfsovernames en investeerders

ONTVLECHTINGEN

Ontvlechtingen

AANDEELHOUDERSGESCHILLEN

Conflicten met medeaandeelhouders

ARBEIDSRECHT

Arbeidsrecht

Er is een aantal veel voorkomende problemen onder onze klanten die we hieronder presenteren. Door de grote ervaring die onze advocaten hebben met onderstaande specifieke scenario’s, is de kans zeer groot dat zij binnen deze onderwerpen tot de perfecte oplossing voor u kunnen komen. Herkent u uw situatie in één van onderstaande situaties? Klik op de afbeeldingen om naar de bijbehorende landingspagina te gaan voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP

© 2019 Lichtstad Advocaten

WEBSITE BY M7 DESIGN

Lichtstad Advocaten houdt zich bezig met zakelijke juridische dienstverlening voor ondernemers en ondernemingen.