ONS TEAM

Het team van Lichtstad Advocaten bestaat uit twee ervaren advocaten. Indien gewenst, kunt u hen zeven dagen per week op hun rechtstreekse emailadres en mobiele telefoonnummer bereiken.

MIKE PENNINGS

ADVOCAAT - VENNOOT

Mike is een meedenkend en betrokken belangenbehartiger die streeft naar slimme, efficiënte oplossingen. Hij zet in samenspraak met zijn cliënten een passende strategie uit of voert met hen overleg over de inhoud van een contract. Mike heeft een brede proceservaring en is sterk analytisch van aard. Mede daardoor komt hij snel tot de kern en onderscheidt hij hoofd- van bijzaken. Op deze wijze heeft hij in de zaken die hij doet en de contracten die hij maakt oog voor de aspecten waar het echt om gaat. Mike legt zich in het bijzonder toe op het contracten- en verbintenissenrecht, het arbeidsrecht en huurrecht. Daarin adviseert hij zijn ondernemende cliënten en procedeert hij waar nodig namens hen. Ook houdt hij zich bezig met het vormgeven van samenwerkingen of juist de beëindiging ervan.

Verder is Mike partner en adviseur van Sparkplug Ventures dat zich bezig houdt met het helpen van en investeren in start ups. Ook is hij onderdeel van FactorZeven, een onafhankelijk platform van ervaren adviseurs dat veelal startende of groeiende ondernemers belangeloos begeleidt. In zijn vrije tijd rijdt Mike graag op zijn racefiets, golft en tennist hij en is hij bestuurslid van tennisvereniging De Heihoef.

Mike staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op het volgende hoofdrechtsgebied: algemene praktijk burgerlijk recht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

FRANK VAN DER GELD

ADVOCAAT - VENNOOT

Advocatuur is een ambacht waarbij het niet alleen gaat om het oplossen van juridische problemen maar vooral om aandacht voor de persoonlijke belangen van de cliënten die een rol spelen bij geschillen of samenwerkingsvormen. Zeker in conflictsituaties heeft u behoefte aan een ervaren adviseur die een snelle analyse kan geven van de problematiek en oplossingen weet aan te dragen. Als advocaat maakt Frank geen problemen, hij lost deze op. Dit gebeurt door een goede en zorgvuldige communicatie met u als cliënt, met uw wederpartij of met de rechter. Steeds correct, met overtuiging, passie en waar nodig met mededogen. Nooit grof of beledigend. Winnen is mooi maar het behoud van een waardevolle relatie vaak beter. U kunt bij Frank terecht voor zakelijke geschillen, (internationale) handelsovereenkomsten, arbeidsrecht en -als alle andere opties zijn uitgewerkt- begeleiding bij ontvlechting of procedures. Met kennis van cijfers en in samenwerking met financieel specialisten begeleidt hij eveneens bedrijfsovernames. Zijn motto is ‘Mooi werk leveren voor mooie cliënten’. In zijn vrije tijd geniet Frank van zijn gezin, wandelt met hun hond en is hij diaken in de Rooms-Katholieke Kerk.

Frank staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op het volgende hoofdrechtsgebied: algemene praktijk burgerlijk recht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

NEEM CONTACT MET ONS OP

© 2019 Lichtstad Advocaten

WEBSITE BY M7 DESIGN

Het team van Lichtstad Advocaten bestaat uit vier juristen, waarvan twee advocaten. Onze bereikbaarheid staat voorop. U kunt de advocaten van ons kantoor op hun rechtstreekse emailadres en mobiele telefoonnummer bereiken. Als u hen nodig heeft, kunt u hen zo zeven dagen in de week bereiken.

MIKE PENNINGS

ADVOCAAT - VENNOOT

Mike is een meedenkend en betrokken belangenbehartiger die streeft naar slimme, efficiënte oplossingen. Hij zet in samenspraak met zijn cliënten een passende strategie uit of voert met hen overleg over de inhoud van een contract.

 

Mike heeft een brede proceservaring en is sterk analytisch van aard. Mede daardoor komt hij snel tot de kern en onderscheidt hij hoofd- van bijzaken. Op deze wijze heeft hij in de zaken die hij doet en de contracten die hij maakt oog voor de aspecten waar het echt om gaat.

 

Mike legt zich in het bijzonder toe op het contracten- en verbintenissenrecht, het arbeidsrecht en huurrecht. Daarin adviseert hij zijn ondernemende cliënten en procedeert hij waar nodig namens hen. Ook houdt hij zich bezig met het vormgeven van samenwerkingen of juist de beëindiging ervan.

 

Verder maakt Mike onderdeel uit van FactorZeven, een onafhankelijk platform van ervaren adviseurs dat veelal startende of groeiende ondernemers belangeloos begeleidt.

 

In zijn vrije tijd is Mike fervent fietser en tennisser en is hij bestuurslid van tennisvereniging De Heihoef in Eindhoven.

Zakelijk advocaat Mike Pennings is 24/7 bereikbaar per e-mail op mpennings@lichtstadadvocaten.nl

mpennings@lichtstadadvocaten.nl

Bekijk het LinkedIn profiel van zakelijke advocaat Mike Pennings, Lichtstad Advocaten.

Mike op LinkedIn

Mike Pennings is 24/7 bereikbaar voor al uw zakelijke juridische problemen op +31646725998

+31 6 46 72 59 98

FRANK VAN DER GELD

ADVOCAAT - VENNOOT

Advocatuur is een ambacht waarbij het niet alleen gaat om het oplossen van juridische problemen maar vooral om aandacht voor de persoonlijke belangen van de cliënten die een rol spelen bij geschillen of samenwerkingsvormen.

 

Zeker in conflictsituaties heeft u behoefte aan een ervaren adviseur die een snelle analyse kan geven van de problematiek en oplossingen weet aan te dragen. Als advocaat maakt Frank geen problemen, hij lost deze op. Dit gebeurt door een goede en zorgvuldige communicatie met u als cliënt, met uw wederpartij of met de rechter. Steeds correct, met overtuiging, passie en waar nodig met mededogen. Nooit grof of beledigend. Winnen is mooi maar het behoud van een waardevolle relatie vaak beter.

 

U kunt bij Frank terecht voor zakelijke geschillen, (internationale) handelsovereenkomsten, arbeidsrecht en -als alle andere opties zijn uitgewerkt- begeleiding bij ontvlechting of procedures.

 

Met kennis van cijfers en in samenwerking met financieel specialisten begeleidt hij eveneens bedrijfsovernames.

 

Zijn motto is ‘Mooi werk leveren voor mooie cliënten’.

 

In zijn vrije tijd geniet Frank van zijn gezin, wandelt met hun hond en is hij diaken in de Rooms-Katholieke Kerk.

Zakelijk advocaat Frank van der Geld is 24/7 bereikbaar per e-mail op fvandergeld@lichtstadadvocaten.nl

fvandergeld@lichtstadadvocaten.nl

Bekijk het LinkedIn profiel van zakelijke advocaat Frank van der Geld, Lichtstad Advocaten.

Frank op LinkedIn

Frank van der Geld is 24/7 bereikbaar voor al uw zakelijke juridische problemen op +31653943813

+31 6 53 94 38 13

Lichtstad Advocaten houdt zich bezig met zakelijke juridische dienstverlening voor ondernemers en ondernemingen.